לכבוד שבת • פרגית מוקפצת על בצל עם יין ושזיפים

    בופה 1 Comment on לכבוד שבת • פרגית מוקפצת על בצל עם יין ושזיפים
    21:45
    08.05.24
    נתי קאליש No Comments on עדות אישית: "הרב משה הלל אמר בביטחון: תעלו למירון בשמחה רבה"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    ערב שבת שלום והנה מתכון תותח לשבת קודש: פרגיות מוקפצות עם בצל, שזיפים ויין אדום

    מדובר במתכון קל, מהיר ומשגע.

    המצרכים ל-6 מנות:

    800 גרם פרגיות ללא עצם ועור חתוך לקוביות

    2 בצלים גדולים קלופים וחתוכים לרצועות

    כוס יין אדום

    2 כפות סוכר חום

    12 שזיפים שחורים מגולענים וחתוכים לחצי

    רבע מקל קינמון

    8 כפות שמן קנולה או תירס

    חצי כפית פלפל גרוס

    מלח לפי הטעם

    אופן ההכנה:

    מחממים מחבת כבדה עם שמן לחום גבוה ומטגנים את הבצל עד להשחמה .

    מוסיפים את הפרגיות ומטגנים עוד כ-4 דקות  עד להשחמה.

    מפזרים את הסוכר החום ומוסיפים שזיפים. כאשר הסוכר מתמוסס ונוצר קרמל, מוסיפים את היין האדום ומנענעים את המחבת.

    מנמיכים להבה, מבשלים עוד כ-15 דקות ומגישים.

    באנר בופה

    רוצים עוד מתכונים? בואו לעשות מנוי למגזין "בופה" היוקרתי, רק 80 ₪ לשנה ותקבלו עד הבית 6 גליונות עם שלל מתכונים, טיפים, רעיונות ועוד.. חייגו: 03-7580060
    תוכלו לבקר במגזין להתרשמות בכתובת: WWW.BUFET.CO.IL



    1 תגובות

    מיין תגובות